Konfirmation


Konfirmation - det betyder "bekræftelse", og det, der bekræftes er, at dåbens gave står ved magt. At Guds ja, den dag du blev døbt, gælder livet igennem. Også, når du går fra at være barn til så småt at blive voksen.

 

 

Konfirmationsforberedelse

Lige inden vi begynder, så vil der sendes en invitation ud til jer, som lægges op her på hjemmesiden, kommer i kirkebladet og sendes ud via skolen. I indbydes til konfirmationsindskrivning, her får I nogle af de nødvendige praktiske informationer, og vi aftaler det nøjagtige tidspunkt for konfirmationerne.

At ”gå til præst” er lidt som at gå til fodbold, spejder eller svømning. Vi mødes en gang om ugen, hver tirsdag, fra september-april.

Sammen taler vi om Gud og om Jesus. Vi tager fat i livets store spørgsmål og alt det, der virkelig betyder noget. Om kærlighed. Om venner. Men også om, hvad der sker med os, når vi dør. Og om at være ked af det. 

Det er en tid til eftertanke, til hygge og sjov, hvor vi så småt lærer Gud lidt bedre at kende - og måske endda også os selv og hinanden.

Ud over konfirmationsforberedelsen skal konfirmanden deltage i mindst 12 gudstjenester op til deres konfirmation. Blandt andet i den ungdomsgudstjeneste, de selv skal være med til at lave sammen med de andre på holdet.

I kan altid holde jer opdateret om gudstjenestetider og andre arrangementer via hjemmesiden!

Kommende datoer

Konfirmationerne holdes - tradition tro - den sidste weekend i april.

Lørdag i Lynderup og/eller Låstrup

Søndag i Ulbjerg